Abdulkadir Selvi Sedat Peker : Selvi: Peker'i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi ... : Sedat peker abdülkadir selvi'yi neden eleştirdi?

Abdulkadir Selvi Sedat Peker : Selvi: Peker'i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi ... : Sedat peker abdülkadir selvi'yi neden eleştirdi?. Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Abdulkadir selvi, bugünkü yazısında sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele alarak, peker'in arkasında bae veliaht prensi olabilir dedi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in 'kokain' kaçakçılığı.

Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız? Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere yakacağım diyen peker bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı.

Peker: 'Şehit olduğunda yanına ilk kim geldi? Katil hep ...
Peker: 'Şehit olduğunda yanına ilk kim geldi? Katil hep ... from panorama-news.de
Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi , organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan sedat peker 'in. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya ulaştığımda, i̇dlib'deydim. Son zamanlarda yayınladığı videolarla gündemde geniş yankı uyandıran sedat peker, yayınladığı son videosunda gazeteci abdülkadir selvi'ye yüklendi. Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. In my opinion, these forces do not want to leave the established order to chance while the country is heading to the 2023.

Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?

Abd'de biden kazandıktan sonra 2023. Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi , organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan sedat peker 'in. Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Selvi'nin cumhurbaşkanı'nın videolarla ilgili tavrını yorumladığı yazısı şöyle Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve sedat peker'in paylaşımı şöyle oldu: Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın sedat peker'in yayınladığı videolarla ilgili ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini aktardı. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi. Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir. Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı. Sedat peker'in yeni uyuşturucu rotası belirlemek için venezuela gitmekle suçladığı erkam yıldırım için abdülkadir selvi bir yazı kaleme aldı. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez.

Bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. Sedat peker, bugün youtube'dan yayınladığı 5. Sedat peker abdülkadir selvi'yi neden eleştirdi? Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor.

Sedat Peker'in hedefinde yine İçişleri Bakanı Soylu ile ...
Sedat Peker'in hedefinde yine İçişleri Bakanı Soylu ile ... from ovz9m4bd.rocketcdn.com
Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Sedat peker abdülkadir selvi'yi neden eleştirdi? Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Abdulkadir selvi, sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele aldığı yazısında,peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için 'ha düştü ha düşecek' diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht prensi olmasın? iddiasında bulundu. Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, son olarak i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri sedat peker'e ilişkin olarak, peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir.

Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, venezuela'ya mı gider?

Bunun üzerine sedat peker sosyal medyadan selvi'ye yanıt verdi ve düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in 'kokain' kaçakçılığı. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Peki abdulkadir selvi, sedat peker hakkında ne yazmıştı? Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Yeni sürecin sonucunu erdoğan ve bahçeli'nin tavrı belirleyecek. In my opinion, these forces do not want to leave the established order to chance while the country is heading to the 2023. Sedat peker, erkan yıldırım'ı bugünkü köşesinde savunan abdülkadir selvi'yi sert sözlerle eleştirdi. Ben 2023 seçimlerine giderken, müesses nizamın işi şansa bırakmak istemediğini, erdoğan'ı tasfiye edebilmek için birkaç koldan harekete geçtiklerini görüyorum.

Selvi'nin cumhurbaşkanı'nın videolarla ilgili tavrını yorumladığı yazısı şöyle Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız? Yeni sürecin sonucunu erdoğan ve bahçeli'nin tavrı belirleyecek. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın sedat peker'in yayınladığı videolarla ilgili ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini aktardı.

Saygı Öztürk: Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı, görüntülü ...
Saygı Öztürk: Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı, görüntülü ... from i.f5haber.com
Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur. Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Erkam yıldırım'ın götürdüğü test kiti ve maske, yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadı. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya ulaştığımda, i̇dlib'deydim. Peki abdulkadir selvi, sedat peker hakkında ne yazmıştı? Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış!

Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı.

Yeni sürecin sonucunu erdoğan ve bahçeli'nin tavrı belirleyecek. Videosunda, abdulkadir selvi'ye tepki gösterdi. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. Sedat peker, sosyal medya hesabından selvi'ye. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Abdulkadir selvi, 'sedat peker'i kim kullanıyor' başlıklı yazısında özetle şunları ifade etmişti: Videoda, kendisiyle ilgili sedat peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor? başlıklı yazı kaleme hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye sert sözler kullandı. Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi. Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla gündemde geniş yer tutan sedat peker, 16 mayıs günü yeni bir video daha yayınladı. Bizi yaktın diye seslenen peker'in hedefinde hürriyet yazarı abdulkadir selvi de vardı. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık.

Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi, 14 mayıs tarihli yazısında 'sedat peker'i kim kullanıyor' sorusunu yöneltmişti abdulkadir selvi. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama